Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou
| Zajímavé diskuze |
|---|
Z československých médií (články atd.)Sdílejme zde prosím zajímavý obsah z českého a slovenského internetu na téma čerstvé stravy a svěžího lifestylu. Snažte se prosím v jedné d… Zahájeno uživatelem Kresla v DOTAZY A ZKUŠENOSTIPoslední odpověď |
Jak se zbavit závislostí na "běžném" jídle?Prakticky všichni, kteří se zajímáme o čerstvou stravu, se s tím dříve či později setkáme. Silné hordy závislostí se postaví do válečné for… Zahájeno uživatelem Kresla v DOTAZY A ZKUŠENOSTIPoslední odpověď |
KnihyOdporučte knihy (popripade ebooky) o vitarianstve, o zdraví, o životnom štýle etc :-) anglické, české, slovenské etc k stiahnutiu knihy od… Zahájeno uživatelem COLACAO CACAO v DISKUZNÍ VŠEHOCHUŤPoslední odpověď |
Vitariánství a spánekZajímají mě vaše zkušenosti v této oblasti. Při vitariánském způsob stravování mám o hodně menší potřebu spánku. Přesto se cítím svěží a ne… Zahájeno uživatelem Tree v DOTAZY A ZKUŠENOSTIPoslední odpověď |
A co voda v našem jídelníčku?Asi 45% vody, kterou piji, je destilovaná/diamantová. Sama si ji programuji. Destilku nakupuji ve velkém v naší lékárně. 50% konzumuji v ov… Zahájeno uživatelem Tree v DOTAZY A ZKUŠENOSTIPoslední odpověď |
MenstruaceMilé damy! Asi toto tema se tyce vetsinou jen nas, ale kdyz i panove budou neco o tom vedet, myslim si ze zadna z nas nebude proti. Takze… Zahájeno uživatelem Krasilnikova Anastasia v DOTAZY A ZKUŠENOSTIPoslední odpověď |
Detoxikační projevy po přechodu na vita stravuJe mi jasne, ze kazdy organismus se chova trosku jinak a tak tedy i detoxikacni projevy budou u kazdeho trochu jine, ale presto mi prijde t… Zahájeno uživatelem Kaaja v DOTAZY A ZKUŠENOSTIPoslední odpověď |
© 2012 Created by Jan.