Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Asi 45% vody, kterou piji, je destilovaná/diamantová. Sama si ji programuji. Destilku nakupuji ve velkém v naší lékárně. 50% konzumuji v ovoci a zelenině. Zbývajících 5% je voda z kohoutku(u nás jedna z nejlepších), občas Pí-voda(Olomouc), balená voda a voda z neznámých zdrojů.
Patřím k lidem, kteří nemívají žízeň, proto i přes jakoustakous snahu piji méně, než se doporučuje.
Nejvíce jí do sebe dostanu po ránu a v dopoledních hodinách, to se snažím cíleně. Večer většinou nepiji vůbec, abych nemusela zbytečně vstávat :-).

Zobrazení: 66

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Ali... můžeš mě prosím nasměrovat, kde máme v okolí Brna studánky, o kterých mluvíš nebo zdroj, kde si to vyhledám? PS: pošli mi prosím do osobní zprávy na sebe kontakt, mám pro Tebe cukroví :)
Díky za typ..Položil jsem tam dotaz: Zdravím s dotazem, kdo mi poradí se studánkou v lokalitě křivoklátské lesy, Zbečno. Jsem majitelem pozemku a chci provést úpravu okolí a zřízení nějaké kašny s výtokem z trubky.Vím, že na to jde požádat i dotaci, ale nevím jinak jak to provést. Je to ve skále a voda je kvalitní.Obec zatím nechce v tom nic dělat a ochranáři také ne. Je to v chráněné oblasti.Díky. R. Čížek
...chci aby to fungovalo pro veřejnost....
Prosím tě Michale odeslala jsem Ti včera večer zprávu přišla Ti nebo to mám napsat sem do odpovědi všechno Alena
Zdravím a sděluji odkaz na své stránky, kde jsem zveřejnil zajímavé povídání o vodě...asi o tom víte více. http://www.odstavnovace.info/news/lecba-vodou/ Roman
Ahojda, kolem vody jsem se roky dost informoval a i když si příjdu stále jako malý odborníček, používám filtrační zařízení Aquel 200, založený na principu osmózy. Jen u něj ještě nechám odpojit kapsle které obohacují, ač minimálně výstupní vodu o anorganické látky dolomitovou drtí. A jak je každému jasné, snažím se také maximum vody dostat z přirozené potravy člověka, souhlasím zde s dr.Walkerem. Jinak jsem viděl v dokumentu tlupu opic, která každé ráno běžela nejprve k řece se napít a pak začali řádit po stromech a hledat potravu, trošku mi to připomíná Walkerovu ranní skleničku vody s citrónem:-))
Neviem ci robim dobre ale vodu vobec nepijem.Napriek tomu chodim na malu velmi casto,skoro kazdu hodinu,vstavam kvoli tomu aj 2 x za noc,urinu mam ciru.Zjem dost vela ovocia,hlavne citrusy,banany,jablka kludne aj 4 - 5 kg denne v cistej vahe.Proste necitim potrebu pit vodu hlavne teraz v chladnom pocasi.A v lete zase pridam par litrov tekutin ked zacne melonova sezona,dokazem ich zjest ohromne mnozstvo a to potom len chodim a pozeram po okoli kde to mozem nenapadne vypustit :-0
No po melóne je to normálne, ale ostatne svedči o dosť vážnom probléme s ľadvinami. Precitaj si moje skúsenosti http://www.freshness.cz/profiles/blogs/ladviny-a-ja ... V noci by sa na malú nemalo chodiť vôbec.
Teraz sa citim ako by si mi dal facku a prebral ma zo sna.Mam takmer vsetky priznaky ktore si popisal,najhorsie hlavne teraz v zime su tie zmrznute koncatiny,mozem si dat do postele aj dvoje hrube ponozky a nohy mam stale ako v chladnicke o chronickej unave a kruhoch pod ocami uz ani nehovorim.V lete je moj stav vseobecne o dost lepsi.Za posledne roky som navstivil vsemoznych doktorov ale nikoho nenapadol suvis s ladvinami.Ake vysetrenie vie najlepsie preukazat ze nefunguju ako by mali?
Ano to vše je výborné, ale ve většině případu je potřeba to spojit energ. psychot., kterou jsem si ledviny též vyřešila. Také jsou dobré koupele v přesličce 1x týdně nebo úplně výborné jsou v jalovcovém EO s nosičem jako je třeba nějaký kvalitní olej nebo i med, je to blahodárné pro ledviny. Koupel se provádí 2x týdně,PL oleje a do toho nakapat asi 4-5 kapek EO, je to detoxikační koupel. Pokud ledviny nemáš přímo bolestivé, tak velmi vážné to určitě nebude. Tam je důležité něco udělat s psychykou!!
Ladviny nie su bolestive aj ked uz to je vazne. Takze pozor na to. Na ladvinach je malo nervovych zakonceni, preto nebolia.
Presne tak. Ked zabolia je tam zrejme uz ostry kamen. Ale ani to nemusi byt pravda. Mal som raz jednu naplnenu kamenom "po okraj" a ziadna bolest nebola....

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test