Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Měla sem klíště a 3 týdny tam mám postupně zvětšující se, svědící, na dotek bolící, čevený flek. Nemáte někdo zkušenost s nějkou přírodní léčbou? Nechce se mi jít moc k doktoroj. Na raw jsem půl roku.  

Zobrazení: 478

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Mám obavy že v tomto případě se k doktorovi bude muset jít.. Měl jsem cca před 4 léty zánět mozkových blan a už nikdy by jsem s tím neotálel, kdyby jsem měl příznaky.. Jinak letos jsem si už taky sundal 4 klišťata..JAk je člověk najednou víc v přírodě, tak by ho nejrači sežrali, pfff..
červený flek není příznakem zánětu mozkových blan, ale boreliózy. Když půjdeš k doktorovi, dá ti antibiotika, ale ta dávka co dávají většinou borelie akorát potlačí a pak se to rozjede znovu. a navíc ti vymlátí plno užitečných bakterií. Zkus se poradit s RadkouS, ta to má docela nastudované.
Tj pravda, červený flek jsem neměl..
Před mnoha lety mi přišli na boreliozu až když jsem měla problémy s klouby a se srdcem. Pak mě asi půl roku léčili antibiotiky a to byl docela záhul pro tělo. Ale nevím co bych dělala, kdybych měla zvětšující se bolestivý flek. Chtělo by to zjistit nějakou alternativní cestu. Pořád lítám někde venku.
Ahoj Magdaleno, mám několikeré též zkušenosti, do tří týdnů by se měla nasadit antibiotika, která je ale nutné doplnit přírodními antibiotiky lichořeřišnicí a echinaceí ve formě tinktur plus dobré přidat sadu tinktur z pupenů proti borelióze. Tinktury pořídíš v lékárně nebo u některého léčitele nebo samovýroba. Tinktura z lichoř. a echin. se podává denně každá 2 x čajová lžička a pupeny vyrábí paní Mgr. Podhorná Jarmila - gemoterapie( zkonzultovat s ní potíže zašle balíček na míru). Pokud budeš potřebovat probrat podrobněji, přidej si mě, čau
Tak jsem ted podle dvou indicii odhalil Tvou totoznost:)... "doktoroj" je jasny:)
ja bych zkusil MMs,ale zda je to dobre michat s antibiotikama to netusim..nevite nekdo?
ale ceho bych se urcite nebal je potirat to mms..to je 100%bezpecne i na antibiotikach..
a jak jinak to jde na raw?vsechno v pohode?jak se citis?
No joo, a já se snažila bejt tak utajená. Inu k "doktoroj" sem šla, on si na ten můj flek "rožnul" a řek mi, že teda ten flek moc na boreliozu nevypada, ze je to spis jako zanicenej uhrak. Krev mi nebral nic, protože sem v Německu, napsal antibiotika, mast a šlus, moc ho to nezajímalo. MMS me taky napadla, tak třeba, až doberu antibiotika. Uvidím, co bude, třeba tu fakt léčím antibiotikama zanícenje uhrák. Jinak půlrok na raw proběh dobře, prvni 4 měsíce sem to držela na 100% a teď, když mám chuť na něco neraw, tak si to dám, ale ono nemám, fakt jen občas poruším. Hlavně si nic nezakazuju, kdyby jo, už dávno sedím v Poličanu na náměstí nad pečenou husou. Je to nejlepší, co sem mohla udělat, jen to teď musím trochu usměrnit a posunout se zase dál. Láďa mi řikal o tvým pokusu s ovocem, doufám, že o výsledek se tady podělíš.
čo je to mms?
Odpověď dostaneš zde v diskusním foru v oddělení dotazy a zkušenosti
Díky všem za rady. Na konec jsem se rozhodla brát antibiotika ve spojení s přírodními antibiotiky, jak radí Alča + využít impulsy, které jsem dostala od Radky. Sem zvědavá, jak se to vyvine.
Ahoj, klíště mám 2krát do týdne když je to červená čočka ,tak je to v pořádku ,ty mám už ldesetiletí, pokud by to byl červený prstenec, který se navíc zvětšuje,je to bolerka.dcerka to měla z mušky.přeléčilo se to tehdy antibiotiky a byl klid.jinak prý jsou na to kapky s pupenů ,musel bych se podívat jakých .je to tzv. gemoterapie-léčba pupeny.kdybys chtěla můžu se podívat po knížce napsala to naše autorka a zabývá se i výrobou a poradenstvím

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test