Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou
Měla sem klíště a 3 týdny tam mám postupně zvětšující se, svědící, na dotek bolící, čevený flek. Nemáte někdo zkušenost s nějkou přírodní léčbou? Nechce se mi jít moc k doktoroj. Na raw jsem půl roku.
Popisky:
Permalink RadkaS 27.srpen.2010 v 22:56
Permalink Ondřej Šinkora 28.srpen.2010 v 11:40
Permalink RadkaS 13.září.2010 v 17:31 Ahoj lidi. Mám podobný problém jako v této diskuzi. Sice to nebylo klíště, ale něco mně kouslo, myslím, že to byla beruška nebo něco takovéto, patlala jsem se v hlíně, po nějaké čase, asi hodina, nevím, jsem zjistila, že mě něco bolí na ruce, viděla jsem červený flek, bolelo to i na dotyk. Druhý den to se flek zvětšil zhruba o něco větší než je kovová padesátikoruna, stále bolí na dotek, ten flek není kulatý, a uvnitř je nějaký hnist o velikosti asi nehtu malíčku. Dnes je tomu třetí den, a nemizí to. Tak jsem zaběhla k lékaři, doktor viděl, jak to hnisá, tak mi radši dal antibakt.mastičku a i atb na deset dní, pro případ, kdyby to náhodou byla borelioza. Jelikož jsem vegan skoro již dva roky a prášek jsem od té doby nevzala do pusy, tak jsem váhala, zda atb začít brát. Ale vím co umí borelioza, tak radši léčbu postoupím, i když ani doktorka nepotvrdila, že to je, je to jen pro sychr. Člověk prý dneska nikdy neví. Tak se chci tady zkušených zeptat, zda by mi někdo neporadil na nějakou podporu ve stravování. Zda bych neměla zvýšit přísun vitamínů nebo zařadit do jídelníčku něco speciálního. Po těle mi nic není, venku pučí jaro i ve mně :-) Díky za odpověď
Ahoj,bolérka vytváří červený prstenec,který postupuje od středu vpichu.dcera ji měla.Možná tvé tělo jen divoce reaguje. Já na takové věci dávám propolisovou mast,ale nechci špatně poradit ,v dnešní době jeden neví .
© 2012 Created by Jan.