Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Mám na sobě odzkoušenao, že každá deprese, úzkost nebo špatná nálada rozežene syrová strava. Ideální je pít maximum zeleninových šťáv, výborně působí ź okurku a mrkve. Po pár půllitrech se psychika vždy zlepší. Asi to způsobuje alkalizace, která prospívá mozku. Pokud vypiju zeleninové šťávy opravdu hodně ( za den třeba dva litry), dostanu se až do stavu euforie, je ze mě pak šťasný blázen. Zkoušeli jste to taky někdo? 

Zobrazení: 89

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Dakujem,mam v tejto duchovnej sfere velke rezervy,doteraz som neskusal ziadne psychoterapie,meditacie ani nic podobne.Aspon mam nadej,ze existuje vela metod ktore mi mozu pomoct.Rad si v tejto oblasti necham poradit.
Priatelka ma velmi tazke obdobie. Pripravuje sa na narocnu skusku na ktorej stoji jej buduca robota a kariera.
Podarilo sa mi ju ukecat v poslednej chvili na 100%RAW. Sice s nim koketovala aj predtym, ale vzdy tvrdila, ze "musi sa" i varene.
Takze vysledok: iba 3 dni 100% RAW. Ziadna unava pri uceni do polnoci, rychlejsie chapanie nauceneho, euforicka nalada a optimizmus (predtym Fish and chips a pod = depky, stres a chronicka unava). Cize ani nepochybujem, ze zajtra skuska dopadne na 100%, a dufam, ze podiel RAW sa k tejto hranici priblizi :-)))) Najlepsie je naozaj, ked kazdy vyskusa na sebe.....

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test