Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou
Zdravím všechny příznivce Freshnessu, mám pro vás dobrou zprávu, Freshness.cz se pomalu ale jistě vrací.
Všechny původní uživatelské účty jsou zachovány, takže se můžete směle přihlásit a začít diskutovat, nahrávat fotky a psát na blogy :)
Zároveň bych rád věděl, jakým směrem byste si přáli, aby se Freshness ubíral? Co byste zde chtěli vidět?
Popisky: freshness
Permalink alena brunclikova 4.květen.2011 v 16:52
Permalink Jirka 4.květen.2011 v 21:03
Permalink alena brunclikova 6.květen.2011 v 20:36 Musim suhlasit z Michalom jeho nazory a myslienky ktorimi si sa momentalne prezentoval ...
Ja napr. som byvali sportovec /ladovy hokej/ a momentalne sa venujem posilnovaniu skor silovy styl a snazim sa byt 100% raw ale ono je to velmi tazke hlavne ked popri praci sa venujes este inym veciam ktore su dost fyzicky ale aj psychicky narocne ...
Snazim sa hltat stale nove vedomosti ohladom stravy, zivotneho stylu a pod veci / ciel je byt osobny trener profesionalnych sportovcov v zamori / premyslam nad tym denno denne a nic ine ako stravu neriesim cele dni a ono je to dost na nervi ked len toto riesite a neriesite aj ine podstatnejsie veci ale ono sa viac a viac clovek zamotave cim viac vie a cim viacej informacii vstrebava a este ked cita protichodne nazory aj co sa tyka raw stravy a vseobecne stravy a tym padom si kladiem otazku kde lezi pravda existuje aj nieco take ako pravda co je to pravda?!
Neni ovela dolezitejsie robit veci a tak isto aj jest tie veci ktore ta robia stastnym myslim uplne stastnym je snimi aj clovek vnutorne vyrovnany ma energiu aj na ine veci teraz nechcem nic hovorit proti raw strave ci varenej ale ono je to vsetko take ako sa hovori nemastne neslane neviem ci ma chapete co myslim a chcem povedat tymto slovnym spojenim...
Ono existuje vela skusenosti ludi ako sa stravovat a kazdy clovek ma to svoje specifikum co mu vyhovuje ci po stranke fyzicna a duchovna a date mi iste za pravdu ze nech badate ako badate, nech myslite ako myslite a nech skusate co skusate / myslim vselijake unverzalne navody / tak musite sami zistit ze take nieco ako uziverzalne zasady neexistuju a kazdy musi nast to svoje vlastne nech je to cokolvek nazvime si to syr / podla jednej knihy ktoru odporucam kde syr je metafora pre veci co hladame / ktory zosobnuje nase tuzbu, zasady a pod.
Co som chcel celím týmto dlhym a pre niekoho nudnym pisanim povedat ...ja tazke povedat ze prave toto je idealne to fajn to naj ved nieco take ako dokonalost sama o sebe neexistuje ani v prirode a ani my ludia nie sme dokonali tvorovia neviem kde je pravda kde lezi a neviem ci uz mam chut ju hladat lebo je to ako zacarovany kruh / i ked je pravda ze ten kto hlada najde / my sa mozme k tej dokonalosti priblizit podobne ako ku pravde a ja chcem sa co najviac priblizit k tymto veciam ale neviem kedy k nim budem blizko a ci aj niekedy som bol blizko alebo bol len naznak toho...
Permalink Hafan 12.květen.2011 v 9:37 zdravím tě, hledám literaturu pokud možno v češtině, která by se zabývala Raw vyživou pro sportovce, nebo pro laiky, kteří posilují a dřou ve fitku. Zajímalo by mě co jíst co treninku.. ovoce, zeleninu..? A jak by měla ta výživa asi vypadat. Jelikož neumím ANJ tak hledám jen CZ knihy.
s pozdravem Hafan :)
Permalink Alena Wernerová 14.květen.2011 v 23:28
Permalink Kaczeka Osh 6.červenec.2011 v 10:48
Permalink Kaczeka Osh 6.červenec.2011 v 10:34 "Freshness" nemá chybu Jirko. Díky!!! ;)
© 2012 Created by Jan.