Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou
Permalink Pavel Kaše 8.srpen.2010 v 13:33
Permalink omar 13.prosinec.2010 v 13:10 Koukám že s pečivem, sýry a sladkým jsou největší problémy u více lidí :)
Permalink Kerol 4.září.2010 v 1:43
Permalink Tomek 5.listopad.2010 v 5:53 ahoj, zdravě jím delší dobu, ale vegetariánem jsem teprv měsíc (obejít se bez masa mi zatím problém nedělá), ale od minulého týdne jsem přešel kompletně na zdravou (já radši říkám normální:) stravu, a myslím, že máš pravdu, že přestat kouřít, nebo pít alkohol je jednodušší než přestat jíst nezdravou stravu, ale věřím, že to zvládnu :))
hezký den všem
Permalink Jirka 8.duben.2011 v 18:02 Ahoj,
jak tady čtu názory, tak to přesně sedí,
vegetariánem jsem 11 měsíců, s tím jsem problém neměl,
včera jsem se rozhodl začít být vitariánem a hned jsem to nezvládl,
celý den v pohodě a večer jsem skočil po chlebu se sýrem.
Takže dneska druhý pokus. Ale, že budu bojovat sám se sebou,
s tím jsem počítal. A větší problém nastal, když jsem to oznámil
doma, tak žena přestala skoro se mnou mluvit, myslí si, že jsem se
zbláznil. Tak nevím, jak ji to vysvětlit.
tak to citam a moc obdivujem ludi,co sa zo dna na den rozhodli prejst na surovu stravu. U mna su to roky, najskor som bola vegetarianka aj to len teoreticka :-) Vtedy to nebolo kvoli zdraviu,ale iba kvoli zvieratkam. Potom pomaly prechod vegetarianstvom,postupne som vyradovala viac a viac potravin a po asi 10rokoch som sa na zaciatku tohto roka rozhodla prejst na surovu stravu. Po tom vsetkom cim som potupne presla to uz vobec nie je tazke,necitim hlad,unavu len obcas mam chut na pizzu a dake tie jedla,co som mala rada. Sladkeho som sa vzdala pred 2rokmi a to bol asi moj najvacsi boj. Bola som milovnik sladkosti, doslova cukorholik.Neverila som,ze sa toho niekedy vzdam a ze to dokazem,ale ked som chcela ist mojmu synovi prikladom...sladkosti som nahradzala zmesou:slnecincove semienka,hrozienka a kakaove boby. Teraz uz mi na sladke nejde chut vobec. Ani tomu sama neverim :-)
Permalink Tomek 29.červenec.2011 v 22:29 Nejsem na vita, spíš na takové lehké paleo, ale nejlepší rada je nesnažit se. Vědět, co chci být a prostě tím být, nesnažit se TO DĚLAT.
Více na http://www.mamutnakopru.cz/2011/07/zenovy-pristup-k-zdravemu-zivotn...
© 2012 Created by Jan.