Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Som tu nový a veľmi rád by som sa stretol s nejakými ľudmi podobného zmýšlania. Na vitastrave som zatiaľ 2 mesiace. Bývam v Prahe na internáte, takže som tu väčšinu času. Aj keď mám väčšinou dosť povinností, veľmi rád by som spoznal nových ľudí. Takže ak by ste chceli zajsť niekto na piv. . ehm minerálku:) tak sa ozvite:)

Zobrazení: 91

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

ahoj, a o kolkej by to asi bolo?
party začiná v 18:00 a předpokládaný konec ve 23:00 :))
Dakujem za odpoved, ak vsetko pojde tak ako ma, tak by som sa rad zastavil, a priniesol nejakeho toho Mikulase zo sebou :o) Hezky den preji.
Ludkovia dakujem za vcerajsi velmi prijemny vecer, skoda ze som nemohol ostat trosku dlhsie, ale verim ze na buduce si to vynahradime.
Velka vdaka patri ludom z Raje Chuti, ktory pripravili super dobrotky a cely vecer vytvarali atmosferu plnu pozitivnej energie a tvorenu velmi krasnymi usmevmi.
Dufam ze takychto akcii bude viac a viac.
Tak z Vratka se stal kamarad, spolubydlyci a mezitim i exspolupracovnik :-) Jan se k nam taky uz temer pravidelne pridava na ruzne akce, ale co zeny, kde ty jsou? :-)
Ahoj! Ja jsem zena :o) V Praze stale jeste nova, ackoliv uz druhym rokem.. Ve vitarianstvi taky cerstve (ac uz na druhy pokus) - fresh :o) Velmi rada se pripojim na nejakou vita akci! Vim o freshness prazdninach, to vypada uuzasne, a pokud to vyjde, rada bych se zucastnila. Ale uvitam i nejake mensi druzeni do te doby :o) V.x
No jejda Verco, diky bohu ze jsi zena :-) Druzit se muzes, kdykoliv budes mit chut a nemusi to byt zrovna na nejake vita akci. Prilezitosti je spousta, a kdyz nejsou, tak se daji snadno vymyslet :-) Z naseho bytu se vetsina lidi rada druzi a poznava nove lidi, takze stacit jen napad, domluva a druzeni muze zacit. Koukal jsem, ze se k nam mozna pridas na vylet, tak se budeme pripadne tesit na setkani :-)
Ahoj, jsem též Pražský vitariánek, hledám kamarády, ozvěte se nechci být sám :)
kukni na http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=158583977518110&index=1
zajtra sa ide na juice party, tiez je to na najnovsom vlakne

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test