Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou
Popisky:
Díky Aleno...ono je to vlastně, když se nad tím tak zamyslíme...značně logické ;)...neb už jen fakt, že jsme tvořeni "lidské tělo" z nějakých 72 procent vody...prostě...je to o přílivu, je to o odlivu...je to o energiích..."které voda velmi dobře vede"... např. energické výboje v mozku a celý princip fungování těla, přírody, vesmíru...tak geniální, jednoduché...božské :))) ... (proč se ty lidi z toho pořád tak touží vymanit...přijmout tu "jednotu" se vším je tak...uklidňující....:]]
Mimochodem i moč "urina" a sama krev by stály za samostatné články...no vlastně veškeré tělní sekrety...samotné "sliny" jeden by řekl - obyčejná slina no jo ale i z té obyčejné sliny se dá zjistit "DNA" slinty ;))
PS. Mimochodem...mezi námi paní Alenko...jsem si na Vás vzpomněla...(koupila jsem 60 sazenic smrk, jedle, borovice) z náletu po pár korunách ks...a pak jsem si udělala radost a do přední linie jsem si koupila pět miminek borovice LIMBY...:)))) áááá jsem spokojená a vím že mi rozumíte :)))) ... by jste rozuměla...vytvářím "zviřátkové depositum"(ráda bych tam jen porouchané a ty nechtěné kousky na dožití a tak...) ... nikdo kromě dvou lidí mi bohužel moc nefandí, ale víte jak "lidi" tak ňák se ze mě stává stará stoik i asociál v jednom ;)...no...a před měsícem, když mi někdo otrávil jedno ze zvířat, což byla koruna po dlouhodobější tyranii ze strany sousedstva...(zvíře díky bohu přežilo, ale bylo to velmi vyčerpávající pro všechny zúčastněné po všech stránkách)...tak jsem tak trochu zvažovala, má-li smysl...znáte to, tu otázku "proč"?!?... No, už jsem byla nahlodaná, že to tady v Čechách zabalíme a zkusíme štěstí na delší dobu v zemích jako Dánsko, Švýcarsko...kde je sice značně draho, ale "systém" tam funguje stabilněji a lidé jsou tam vychovanější jako že "postavíš si kolo a je tam i druhý den"..."zasadíš za plot a květina, keř či strom tam zdárně dospěje"... já vím, všude se jí chléb o dvou kůrkách, každá společnost má svá "jatka" některá ale ne za zdí, ale za sklem...jestli mi rozumíte...něco zkaženého je v každém státě Dánském, ale někde se s tím hold perou víc na kost a méně úplatněji...No nic, prostě jsem se rozhodla pro les :]]] s jedlí, smrkem a borovicí... a brokovnici.... a stěhování zatím odložila na neurčito...
© 2012 Created by Jan.