Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou
Popisky:
Permalink Kaczeka Osh 18.červenec.2011 v 9:10 Ano, také jsem o tom četla...paradoxně u "kvantového fyzika" Vadima Zelanda ;))) ... takže tímto doporučuji jeho skvělé knihy...tuším že ve druhé, nebo třetí knize píše blíže o "raw" food...byla jsem příjemně šokovaná, jak je vše spolu propojeno a že vlastně vše do sebe perfektně zapadá...o to více je super, že o tom píše právě "fyzik" sám :)))
Upřímně dámy, je to pro někoho značně skvělý business - tampony a vložky, intimní gely etc etc... Je to o etice a o morálce...Zatajují "volnou energii" a "skvělé vynálezy", které by vzácnou "ropu" nechaly spát a lidem umožnili se "rozvinout"... je to jako se "zdravotnictvím"... další paradox... "kvalitní lékař" musí mít notně "prázdnou ordinaci" ;) ... proto se tato služba lidu nedá dělat pro peníze (což je i obsahem lékařského slibu)...haha...no to by pak ale ty nejlepší z nejlepších, ty jenž léčí člověka celistvě a neobhajují pouze jeden směr, ale moudře "koexistují" se všemi...tak ty by museli být placeni jinak a vůbec, ten systém světa je na hlavu postavenej..prostě upřednostňuje gaunery a těm i nahrává...a sociopaty. Je to tak. Smutná realita...NO...Proto je tohle forum tak excelentní :))) páč tu "smutnou realitu" boří a vytváří kořeny "nové"...;)))
Permalink Kaczeka Osh 18.červenec.2011 v 10:07 Tak jsem to v rychlosti hledala, ale nenašla. (myslím přímo ten příspěvek o "ztrátě menstruace") "Transurfing" má celkem cca 9 dílů...a upřímně jsem stále ve fázi "studia" těchto knih na přeskáčku. Každopádně zde přímo píše o tzv. "tajemství", o kterém lékaři mlčí...a tím je již výše zmiňovaná "ztráta menstruace"...
Pro Ty z Vás, které to zajímá, tak jukněte na můj blog, kam jsem některé z knih upla, ale jednoznačně doporučuji, i z úcty ke kvalitě a autorovi samotnému, si knihy zakoupit, stojí to opravdu za to!
http://lifebibles-zivotnibible.blogspot.com/
Permalink Magdalena Dobromila Rettigová 24.únor.2012 v 15:25 Zdravím Vás všechny! Ráda bych se podělila o moji dnešní návštěvu gynekologa za účelem drobného pokusu. Naposledy jsem u něj byla před pěti lety, to bylo poprvé. Nyní sem gynekologa změnila. Nový pan doktor byl velice milý, hodný, ochotný naslouchat,... po této stránce úžasný. Pak provedl vyšetření a oznámil mi, že je vše v naprostým pořádku. Načež jsem mu s omluvou odvětila, že už pomalu 2 roky nemám měsíčky. A především když jsem byla na vyšetření Jonášovou metodou kvůli borelioze hned to poznal. Prvně jsem to popřela. Když jsem šla asi za 3 měsíce na Jonášovu znovu, zas se mě ptal, tak jsem mu řekla, jak to je. Po čase jsem byla u lidového léčitele s tím, že mě bolí břicho, nic víc sem mu neřekla. On zatočil pružinou a říkal, že ženský orgány nejsou úplně v pořádku a jestli mám měsíčky... S panem doktorem to zamávalo pěkně. Bránil se, že jsem mu řekla, že jsem po měsíčkách a že viděl, že mám pokleslou slezinu, ale to že myslel, že je to tím, že mám po menstruaci. Ale že ti dva před tím narozdíl od něho, kdy má přesně řečeno, co má vyšetřit, byli v úplný nevýhodě, mu už nedošlo. Pak mi řekl, že buď začnu normálně jíst- maso- a budu mít měsíčky. A nebo mi je vyvolaj hormonální léčbou. Do ničeho mě ale netlačil a hlavně mi potvrdil, že pokud nemám měsíčky, není to důvod k tomu, abych nemohla mít děti. Takže nakonec fajn dopoledne. A až mi zase něco bude, tak mám od samotných lékařů potvrzeno, že u nich rozhodně pomoc hledat nemám.
© 2012 Created by Jan.