Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Ahojky lidičky, dovoluji si Vám představit zbrusu nový e-shop
http://www.pramen-zdravi.cz, který běží od minulého týdne !

Přístroje a pomůcky pro svěží životní styl ;-) Výběr je veliký, garance nejnižší ceny...

- odšťavňovače
- mixéry
- citrusovače
- sušičky
- vodní filtry a destilátory
- keramické nože
- nakličovadla

Tak přeju šťastný výběr ;-)

Popisky: citrusovače, destilátor, eshop, mixéry, odšťavňovače, pramen zdraví

Zobrazení: 87

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Lukáši,
to je fakt nepříjemné mít problémy s dodavateli, máš SZ
Mám pro vás skvělou novinku. Pokud vše klapne což už chybí dořešit pár maličkosti tak budeme schopni vám Hurom Slow Juicer nabídnou za nejnižší cenu v ČR. Cenu ještě přesně nevíme ale bude se pohybovat mezi 9 299,- až 9 599 Kč. Pokud budete mít zájem už teď tak nás kontaktujte a můžeme se domluvit. Naše kontakty najdete na našem webu www.pramen-zdravi.cz nebo přímo tel. na mě: 721 012 311
A je to tady jak jsem sliboval. Hurom Slow Juicer za bezkonkurenčních 9300 Kč. Je skladem takže můžete objednávat již teď.

Bíla verze ZDE
Chrom verze ZDE
Ahoj Lukáši,

moc tě prosím o tip a radu: rozhoduji se o odšťavňovači a v podstatě mi zbyly dvě možnosti HUROM SLOW JUICER a ANGEL JUICER. Na jiné diskuzi jsem objevil, že vlastníš a používáš HUROM. Prosím, nemáš povědomí o tom, zda je ANGEL skutečně dvakrát lepší (když je dvakrát dražší)? Jde mi o odšťavňování zejména ovoce a ne-listové zeleniny, ječmen atd. snad ani ne...

Děkuju a hezký den přeju!
Tomáš Rippl
Ahoj, možná jsi se přehlídl ale osobně vlastním Omegu VRT ale nový Hurom je indentický jen z jinou nálepkou na odšťavňovači. S Omegou jsem spokojen, děláme v něm každý den pomerančové štávy. S ovocem není problém a odšťavňuje opravdu dobře. Odpad je minimální a je to jen vláknina. Zeleninu taky v pohodě zvládá ale je třeba ji nakrát na menší kousky.
Angel je špička a zkušenost s ním ještě nemám. Je důležité si říct v jaké kvalitě chci mít štávy, jak často chci odšťavňovat a kolik do toho chci investovat.
Pokud to máš na domácí používání a chceš štavit více toho ovoce tak 2-3x denně tak ti Hurom ( Omega VRT) bohatě stačí. Pokud ale chceš mít špičku v odšťavňovačích tak Angel je dobrá volba. Klidně pak napiš na mail na našem webu jak jsi se rozhodl a můžeme to klidně více probrat nebo pro více informací.

Měj se
Lukáš Blažčík
www.pramen-zdravi.cz

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test