Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Lidičky, kdo má prosím zkušenost s vitastravou a zlepšením očí? Mám pár dioptrií a právě jsem odložila brýle. Jeden den je nemám a bolí mne hlava... Mám vydržet, nebo je to zbytečné?

Zobrazení: 292

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

kvantova homeopatie...to je ciste duchovni lek,pracuje se s velmi vysokymi potencemi.normalni homeopatie pouziva treba D500,tady se muze delat treba D 800 000,nebo dokonce D 2000 000.takze se pracuje na velmi jemne urovni tela,az na subatomicke urovni,tam normalni lecba nemuze dosahnout,ani se takhle vysoke frekvence nanachazi bezne kolem nas.
ma to hodne funkci,tezke to popsat strucne,ale v podstate se jedna o to,ze v tele se nachazi urcita hruba frekvence zpusobujici nemoc.a vyrusit tu frekvenci je nejlepe tim ze se do tela vlozi opak teto frekvence,tedy velmi vysoka frekvence,a tim se ta energie zneutralizuje.
a ta vysoka frekvence v sobe navic nese specialni informace o stavu celeho byti,a obsahuje v sobe program jak ma telo fungovat spravne,a tim se vse vyladi.
take to aktivuje nove energie v cloveku,ktere probouzi kvality mysli ktere byly blokovany a zpusobily nemoc,tak se jednak cisti pricina problemu,a clovek ziska lespi charakter,tak uz nechybuje tolik.
pak cloveku prichazi do zivota lekce na kterych si uvedomi jak dela pokroky na danem problemu,a az uvidi ze jedna jednak,tak nasleduje plne udraveni,protoze vidi ze se zmenilo jeho chovani.
mam s tim vynikajici zkusenosti,a nejlepe to funguje na zviratech:)
pomaha to i na oci,jeden clovek sundal bryle dokonce jako "side-effect",ani to nebylo na programu lecby.ale musim rict ze vim jen o zlepsenem zraku,nikdo z lidi kterym jsem to dal to nedobral do konce..to byl take duvod proc jsem tenkrat povesil leceni lidi na hrebicek..lidi se svymi problemy nechteli nic delat.
Ahoj Sarko,

diky za tento topic. Diky deotxu a vita strave jsem odlozila jiz lecktere neduhy a ted jsou na rade bryle.
Bohuzel je zstim nosim v praci na PC. To stridani tomu asi moc neprispiva. Myslim, ze na tyto veci pomuze i cisteni tlusteho streva, i nanos na urcitem miste muze ovlivnovat energetiku oci.... Najizdim wheatgrass a jsem na vysledky moc zvedava. Ted jde o to cviceni.... zkusim Vojtovu znamku a mam knizku Dobry zrak bez bryli od Liebermanna - maj U Dzoudyho.
Boutenko v Pze rikala, jak se ji na zelenem zlepsil zrak.
JEN ME NAPADA, JESTLI MI TIM TELO NAHODOU NECHCE RICT, ZE BYCH MELA OD TOHO PC VYPADNOUT A ZACIT ZIT NEKDE VENKU - viz posledni bod septegramu. :]]]
Taky vas to, od dob, co jste vita, nebavi v budovach???????????
Taky vas to, od dob, co jste vita, nebavi v budovach??????????? JJ, naprostý souhlas :-)
Ahoj Šárko, ano, já odložil brýle. Táhne mi na padesát a brýle nosím od puberty. Raw food jsem objevil teprve před rokem a půl, takže jsem určitě ještě začátečník (ikdyž velmi aktivní), ale pravděpodobně už se mi na syrové stravě dostatečně pročistilo krevní řečiště a tím prokrvování jemných očních vlásečnic, protože cca před dvěma třemi měsíci jsem brýle odložil. Téměř úplně; pro jistotu si je brávám při řízení auta. Já teda měl jen asi jednu a čtvrt dioptrie, což určitě není mnoho, ale tato hodnota se mi pravděpodobně "srovnala", protože už vidím zcela ostře. Ale pozor, všiml jsem si, že když ošidím spánek a spím jen málo, zrak se zase na den, dva zhorší. Deficit spánku je na kvalitě zraku hodně znát, aspoň u mne. Podobná věc je ta, že mám-li náročnější den, odpoledne už zase to vidění není tak úplně ostré - jak se přes den zrak postupně unavuje. Ale to podstatné prostě je - krom přirozené stravy u sebe vnímám jako další nezbytný faktor dostatek spánku. Jo a ještě na uvedené pročištění krevního řečiště používám sirnou patlaninu (SP) dle paní Budwig, ona mi ta patlanina šíleně chutná. Pokud by Tě téma SP zajímalo blíže, hodně se probírá na fóru Vitariána a též na fóru Zdraví-AZ.
Ač očníma neduhama netrpím (nebo sem si to do nedávna myslel.. vysvětlím na konci) bylo mi řečeno, že ve většině případů je oční vada spojená s psychykou a to tak, že některé skutečnosti nechceme vidět. Beru to jako jedno z možných vysvětlení které se dá použít při léčbě. Můj problém byl "přecitlivělost na světlo" neuvědomil sem si tenhle problém dokud sem o něj nepřišel :). A můžu říct že díky uvědomění si něčeho, co sem si myslel ale nechtěl sem si to připustit. Ovšem bylo třeba terapeuta který mi ukázal skutečnost... nevím jak ale vím že samotná informace nebyla překvapující tak jako konkrétní sdělení od člověka, kterého sem dřív nikdy nepotkal. Mysl dokáže vše... a když sami sobě něco chceme sdělit, nejde to mnohdy jinak, než nám vzít nějakou tu schopnost abychom se nad sebou zamysleli, o co to vlastně přicházíme svým vlastním přičiněním.

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test