Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Zdravím všechny příznivce zdravé a vita stravy!

Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s tlakovými odšťavňovači, nabízenými na našem trhu. Sama bych ráda nějaký pro rodinu koupila a tak hledám informace od zkušenějších.:)) Pokud budete ochotni se o ně se mnou a ostatními "hledajícími" podělit, předem moc děkuji.

Zobrazení: 3506

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

ahoj nevím jestli bude stačit se podívat sem: http://www.odstavnovace.info/jak-odstavnovace-pracuji/
Ahoj Silvo. Omegu mám doma a jsem sní naprosto spokojen. Vyráběly jsme již zmrzlinu, krémy, šťávy, jablečné přesní dávky. Opravdu vše co tě napadne. Ze začátku nám ale prasklo sítko ale reklamace byla bez problému. Pokud se díváš na cenu tak ti určitě doporučím Pramen Zdraví kde dostaneš jako člen Freshness 3% slevu na jakékoliv zboží včetně Omegy. Odkaz najdeš zde www.pramen-zdravi.cz Rozhodně si to s ní užiješ :D
ahojte chlapci,
dakujem za odpovede a ponukane obchody. akurat ked si prepocitam kurz + naklady na dopravu + poplatky za prevod penazi na zahranicny ucet, zrejme sa mi nakup mimo repubuliky neoplati. navyse ja si tu potrebujem vybavit splatkovy kalendar, lebo ako 5-clenna rodina urcite nenajdeme tolko penazi naraz...
ahojte chlapci,
dakujem za odpovede a ponukane obchody. akurat ked si prepocitam kurz + naklady na dopravu + poplatky za prevod penazi na zahranicny ucet, zrejme sa mi nakup mimo repubuliky neoplati. navyse ja si tu potrebujem vybavit splatkovy kalendar, lebo ako 5-clenna rodina urcite nenajdeme tolko penazi naraz...
Není zač Silvo a a přeji život se šťávou a zdravím..R.
Ahoj
ja som kupil OMEGU tu http://www.obchodobchodov.sk/katalog/Ods%C5%A5avovace-90.html Sice za hotove, ale riesa i splatky... Mozes si vybrat z viac druhov. Su spolahlivi, aj kolegom ktorych som ukecal prisla v poriadku ;-)
ja som pozerala na eujuicers, ale bude to rovnaka firma, lebo uz ma odkazali na obchodobchodov :o)
stale premyslam, ktora omega by bola lepsia. nie su zverejnene nejake porovnania vytaznosti oboch odstavovacov?
Ahoj, Co sa tyka vytaznosti, OMEGA VRT 330 je pre mna postacujuca. Oproti klasickym odstredivkam je to neporovnatelne... Ma trochu hustejsiu stavu s vlakninou, co mi tiez vyhovuje. Ak chces cistejsiu stavu a lepsiu vytaznost, idealne su dvojsnekove. Aspon podla videi na youtube :-)))
Nevím jestli již máš vybráno, ale z dostupných typů Omegy je systém Omegy 8004/6 lepší než VRT330 včetně Huroma, což i zde lze z diskuse zjistit a ze zkušeností po čase používání Huroma to lze jen potvrdit. viz http:/www.odstavnovace.info/products/omega-8004
Ceny jsou již jiné...nižší než v březnu 2010.
moje minirecenze superlevy supervykonny mixer Solac 5721 s vykoem 1000W

tak mi konecne minuly tyden dorazil objednany mixer, ktery je podle mych informaci bezkonkurencne nejvykonejsi mixer v teto cenove kategorii (nekde na Heureka je od 1550 Kc ja ho mel objednany uz pres mesic asi za 1900,-).
Nemam moznost moc porovnat, avsak mam z nej nasledujici dojem:

PLUSY:
1. obrovsky vykon behem par sekund rozmixuje cokoliv
2. velmi masivni/robustni tlustostenna tezka sklenena nadoba 1.5L ktera se pokud vim pouziva jen u vyrazne drazsich pristroju
3. ma spravny trychtyrovy tvar takze by dole nemely zustavat nerozsekane kusy
3. celkem hezky chrom design

MINUSY:
1. celkem hlasity az rachtavy zvuk
2. otacivy hur uchopitelny kulaty vypinac je prilis velky a prilis hladky a hur se otaci (je zapotrebi vetsi sily a pokud mate jen trosku vlhke prsty tak ot. spinac prokluzuje, neni poradne za co uchopit)
3. ma jeden rychlochod a pouze 2 stupne
4. trosku hur se sundava sklenena nadoba z vlastniho mixeru(zapadkovy mechanismus se predpokladam po case rozchodi),pokud clovek pouzije vetsi sily tak u plneho mixeru by mohlo hrozit ze vyleje obsah:-)

--------
zatim jsem v nem mixoval jednou jablka s bananem, a netrvalo to ani par sekund a byly rozmixovane jak polivcicka
Po druhe pak cele pomerance bez slupky a to same az jsem ziral. Ve srovnani s TESCO mixerem bude asi i provoz ekolocictejsi s mensi spotrebou elektriy protoze u TESCO mixeru bylo potreba hezkych par minut nez se neco rozmixovalo..

Shrnuti:
Pres vsechny vyse uvedene MINUSY jsem maximalne spokojeny hlavne kvuli pomeru vykon/cena, i kdyz musim doresit vetsi komfort s otacivym spinacem.
Jelikoz profimixery se srovnatelnym vykonem se pohybuji cenove okolo 6-15tisic? tak je tento (predpokladam spanele si zadali vyrobu do Ciny a okopirovali mechaniku nejakeho draheho profipristroje a zmenili design) mixer naprosto bezkonkurencni z hlediska pomeru vykon/cena.
Musim vsak vyresit pohodlnejsi ovladani spinace. Nejsem mechanicky zvlast zrucny ale vidim zasadne 2 moznosti:

a)nevratny zasah napriklad navrtanim nejake prichytky nebo kousku cerneho plastu apod. k samotnem vypinaci (-> problemy pri pripadne reklamaci) a nebo zdrsneni chromoveho povrchu po obvodu otaciveho spinace aby neprokluzoval apod.

b)vymysleni neceho jineho co pujde na vypinac pouze nalepit (napr. sekundovym lepidlem) a bude dostatecne pevne drzet aby bylo mozne nutnou relativne vyssi silou vypinacem otacet aniz by se lepeny spoj uvolnil.

Nejen pro toho kdo se povazuje za manuelne zrucneho i vynalezaveho, tento mixer v kazdem pripade doporucuju. Myslim ze se jedna hlavne o ten napad jak toto vyresit. Dokonce i sam uvazuju pokud se mi nepodari mixer "znicit" resp. se neporoucha behem kratke doby, tak kdyz nevymyslim variantu b) tak risknu tech 1600,- a vylepsim otacivy spinac i takovym zpusobem, ktery by mohl ohrozit zaruku.
Abych pro srovnatelny vykon/kvalitu mixovani zbytecne kupoval Vitamix a jine drahe pristroje nad 10tis Kc to mne prijde jako zbytecne vyhazovani penez.

Mate nekdo uz taky tento mixer a jake mate s nim zkusenosti?
Ahoj,nešla by tam nějaka přísavka ? něco jako na utěrky .možná bych o něm uvažoval kdyby uměl jemně mixnout namočené mandle, ořechy,pohanku apod.zkoušels něco takového ?

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test