Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s tlakovými odšťavňovači, nabízenými na našem trhu. Sama bych ráda nějaký pro rodinu koupila a tak hledám informace od zkušenějších.:)) Pokud budete ochotni se o ně se mnou a ostatními "hledajícími" podělit, předem moc děkuji.
Mám zkušenosti s 330 i 8006 kou, myslím, že otvor není o moc větší spíše je tam rozdíl ve tvaru otvoru.330 má tvar rohlíčku a 8006 kulatý. Jablka krájím na měsíčky 8 dílů a u mrkve je velká výhoda, že se tam může dávat celá nebo pokud je tlustá tak rozkrojím, naproti tomu u VRT 330 jsem mrkev musela krájet na kousíčky, to byla největší fuška a ješte byla malá výtěžnost a k tomu s kusama mrkve. Jablka za sezónu jsou různé druhy, tak ze 70% jsou tvrdá a to u 8006 je krásná šťáva a ne hustá jako u VRT 330, jen poslední dobou jsou na jaře jablíčka většinou měkčí takže pokud chci mít u 8006 řídčí musím přes sítko a zbytek sníme jako přesnídávku. Dnes jsem dělala jablečný dort vita a namočené ořechy s datlema jsem krásně na ní zhomogenizovala no paráda:)
Ahoj všici,
tak včera jsem dostala k narozeninám ten inovovaný Hurom slow. Manžel ho sehnal na netu v nějaké akci za krásných 7600,- Kč (přibližně). Já se chtěla ještě rozmýšlet, jestli chci právě tohle, ale teď zatím jsem nadšená. Nemám ještě nějaké vyšší nároky a stačí mi, že šťáva je opravdu daleko chutnější a výtěžnost výrazně větší než na tom odstředivém. A taky jak tichounce to pracuje. Chroupe to celé mrkve, celerové řapíky, jen zázvor jsem musela nakrájet na kolečka přes vlákno. Jinak zatím pohoda. Utíkám na trh koupit další věci, které se dají do odšťavňovače strčit. Jsem ráda, že jsem i díky vám všem tady vydržela u vita stravy. Děkuji
Ahojte, tak mam svoj prvy vaznejsi problem s Omegou VRT. Pred par dnami zacala vydavat neprijemny skripavy-pistavy zvuk, ako ked niekto piska, alebo co... Predtym omega len priadla ako macka. Neviem, ci je "blby zvuk" dovod na reklamaciu, ale asi tam nebude nieco v poriadku. Piskanie ide z motora. Ma niekto podobnu skusenost? Vie mi niekto poradit? Omegu mam asi od februara, a kazdy den stavi asi 1.5 litra stavy. Chovam sa k nej slusne, netrapim ju velkymi tvrdymi kusmi.
ahoj, já ho zrovna měním za jiný, už jsem zrušil obě síta a to malé zubaté kolečko co pohání vnější čistící klec,bylo ohlodané,takže se klec chvilkama zasekávala .s motorem jsem problém neměl.jinak je fakt dobrý v tom že si sám bere
Asi bych to reklamovala i když nerada balím a posílám balíky. Slušná firma reklamaci vyřídí v pohodě, i když je to třeba maličkost. Aspoň já mám takovou zkušenost s foťákem a botami.
Skusili sme im volat a mame spisat problem do mailu, mozno poradia "nadialku". Ideme vsak teraz na dovolenku, tak si to necham na september. Dik za rady! ;)
Reklamoval som na OMEGU sitko. Absolutne bez problemov prislo nahradne. Nechceli poskodene ani poslat, ani neziadali dokazy. Stacil mailovy popis. Vsetko rychlo a zadarmo. (Akurat som musel nahanat po meste dorucovatela z UPS :-D )