Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

přátelé zdravím,

nedávno jsem do blogu napsala odkaz na Novou Duchovní Cestu jak podle jejích principů zvýšit svou životní, vitální a informační bioenergii.

Dnes chci nechat odkaz na 2 články z NDC, které na to co jíme pohlížejí skrze bioenergie, které jednotlivé potraviny vyzařují.

K tomu už není co dodávat.

Věra

http://www.novaduchovnicesta.cz/informace/a22-optimalni-stravovani-...

http://www.novaduchovnicesta.cz/informace/a23-optimalni-stravovani-...

Zobrazení: 1435

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Dobrý večer Věro,

není to tak jednoduché, jak mi připadalo na začátku. Duchovní pád se mi podařilo pouze zmírnit na 55% a navzdory 2 měsíčnímu poctivému cvičení 5T a přechodu na vitariánskou stravu naráz je můj vztlak jen 25%. Také mi trochu znepokojuje, že se mi neprojevily téměř žádné detoxikační příznaky (občas několika hodinová rýma). Něco mne brzdí a já bych tomu rád přišel na kloub. Chtěl bych začít stravou a zeptat se, zda nemůže být problém v zelenině nakupované v Albertu nebo ve výrobcích z Lifefoodu. Nejsem si jistý, zda tady vůbec mohu jmenovat zdroje, nebo zda by nebylo lepší komunikovat přes e-mail.

Petr

Petře, přidala jsem si Vás do přátel, ať si můžeme některé informace předat interně jen mezi sebou.

Věra

Dobrý den paní Talandová,

v červenci jsem se dostala k informacích o NDC, tak na sobě pracuji, už mi snad chybí krůček:-)) Chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možné za Váma osobně dojet a vidět vaši zahrádku, poradit se co pěstovat, jaké plevely se dají jíst a další věci vzhledem k NDC.  Moc ráda bych se s Váma poznala, člověka nejvíc podpoří, když ví, že existují i další lidi na stejné cestě...

Hanka  bednarcikova@email.cz

Hanko,

zprávy mi tu zatím nefungují, ozvu se na mail

Věra

Píšu ještě jednou tu adresu :-)... bednarcikova@email.cz
Díky, už se včera zadařilo
Věro, jestli jste mi posílala nějaký meil,tak mi nedošel...asi mi nějaké síly blokují kontakt s Vámi:-), ale já se jen tak nedám:-))
Nejde mi odeslat @, že mám špatně příjemce. Možná mi to nejde zkopírovat nebo co.
Dobrý den Věro,
obracím se na Vás s prosbou o radu....
Na čistě syrové stravě jsem caa 14 dní, rok předtím jsem jednou týdně
absolvovala půst a intuitivně měnila jídelníček až k syrové stravě.
Měsíc mám problémy, že mě bolí na prsou- pálí a také v krku.
Neresila bych to, kdybych se neživila zpěvem....po chvilce chraptim a skoro nemluvím.
Myslíte, že je to detoxikace?
Děkuji předem za jakoukoli radu.Z

Zpevanko, já bych řekla, že to detox je, sama jsem měla podobné příznaky. V knížce Zázračná detoxikace jsou docela slušně popsány možné průvodní jevy čištění. Tělo dostalo šanci a tak se snaží. Na nás je, abychom čištění ustáli. Případně jeho rychlost nějak korigovali.

Věra

Dobrý den,
děkuji, už se to zlepšilo, ale trvalo to přes měsíc.
Ještě to není úplně o.k, ale věřím, že bude.
Víte, kdyz je někde něco popsané, je tobre vodítko, ale osobní zážitek
je pro každého jiný, máme různé priority.....
Děkuji moc za tento server i Vam, že tu jste a snažíte se poradit.
Mějte se krásně, sluníčko v duši, Z

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test