Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

než bude sanatorium...

po vzoru Rudigera Dahlkeho se chystám tento týden navštívit našeho pana faráře (máme u nás mladýho, ducha otevřeného) pro domluvu na postních seminářích na faře

začal bych od mála - víkendové semináře, v případě zájmu přešel na týdenní atd. právní subjektivitu bych zatím neřešil, vodu by si každý dovezl sám, vstupné dobrovolné či žádné

zajímali by mně vaše návrhy a nápady veškerého druhu a pak jestli by někdo měl chuť se toho jako "instruktor" též zúčastnit (Rousínov u Vyškova), předpokládám vycházky (k Bolkovi na ranč, přednášky, volná debata, na faře maj ovečky atd.

Zobrazení: 8

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Myslím, že je to dobrý nápad, začít něčím jednodušším a snadněji realizovatelným. Tyto semináře by mohly napomoct ke zmapování zájmu o sanatorium a mohly by pomoct odstartovat tvůj projekt. Dostal by ses do podvědomí potencionálních zajemců a třeba by se našli i nějací sponzoři.
Na internetu se dá najít dost inspirace pro vedení těchto seminářů. Já jsem se zatím osobně žádného postního semináře neúčastnila. Pár osobních zkušeností s půstem mám.
Bohužel jako instruktor nejsem zatím moc schopná, začala jsem sotva u sebe. Ale pokud bych mohla být nějak nápomocná např. s organizací, udělám to ráda - pro sebe a hlavně pro uzdravení celého světa.
Přidávám se a souhlasím s reakcí Niky. Ráda se účastním a vypomůžu s organizací.
Jaké předpoklady by měl mít instruktor, kromě nějaké (jaké?) zkušenosti s půsty?
Ahoj Stando, kdy vidíš nyní nějaké setkání, zúčastním se
no děcka, mám nějaké zařizování s hledáním nového jobu, moja, holka nepoučitelná, je dlouhodobě nemocná, dcerka jde do prváku atd., zatím si nedovedu představit zmizet z domu na celej víkend... takže to nejpravděpodobněji odsunu na jaro což mně velmi mrzí, už od začátku tohoto roku jsem se na podzim a tuto aktivitu těšil... ale třeba za měsíc bude všechno jakž takž pořešený a minimálně nultý ročník (setkání nás z freshnessu a vitariána, probrání celkové koncepce seminářů atd.) by ještě dopadlo, uvidíme...
Jojo v pohodě, něco si zatím načtu, co doporučuješ, dr. Patakyovou nebo něco podobného? Zatím jsem nic o půstech na vodě nečetla:) Dík Alča
jo,jo Partyková je klasika, s ní se dá "skočit do vody" vlastních zkušeností

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test