Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

ahoj všichni, tak jak jsem v Septegramu 4 slíbil, zakládám toto vlákno, v příloze je výpis z účtu.

Není ve formátu PDF bo z toho neumím vyzmizíkovat název účtu plátce (když tak prosím poraďte).

Přišla významná ale jen jedna platba (autorovi moc děkuji), což beru jako můj neúspěch.

Evidentně se mi nepovedlo :

1. přesvědčit vás o nutnosti profi-raw-člověka a prospěšnosti jeho práce

a/nebo

2. získat vaši důvěru v moje schopnosti prosazení raw stylu

Nejprve k 2. bodu :

Netrvám na tom, že to musím být já, rád svojí stokorunou měsíčně podpořím někoho jiného, kdo získá moji důvěru, že udělá "pořádný vítr".

A teď první bod :

Jsem naprosto přesvědčen, že někdo takový by tady měl být.

Někdo, kdo bude mít čas psat články, vystupovat v TV, klíďo v realityshow, účastnit se diskuzí na netu ale hlavně - věnovat se založení sanatoria, v něm vidím cestu k osvětě, vyléčení pacienti si to nenechají pro sebe, bude se zajímat tisk a noviny...

Bohužel platí : chceš-li spasit sebe a svoje blízké či rodinu, musíš nejprve spasit svět.

Zejména naši rodiče už moc času nemají, uvěří leda tak někomu s MUDr. titulem - jedna, ta lepší varianta, kdy by se povedlo pohnout s oficiální medicínou.

Anebo až jim ti MUDři. poví "běžte domů, už pro Vás bohužel neumíme nic víc udělat" tak budou mít aspoň 2. šanci v sanatoriu, co bych dal za to když přesně takhle poslali domů mého tátu...

A nemluvě o tom, že ne zrovna vzácně setsakra málo času mají i děti...

Pojďme o tomto diskutovat...

Zobrazení: 443

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Přátelé, kamarádi !

Projekt představený na raw srazu v Praze je zde.

Představuji vám web www.septegram.cz s novým videem, tentokrát věnovaným domácím zvířatům. Uvítám každý nápad na vylepšení webu.

Velmi chci poděkovat těm, bez kterých by tento web nikdy nevznikl :
realizačnímu týmu - mojí partnerce Pavlínce, ajťákům "Hugovi" Zdeňkovi Moravcovi a Michalovi Kreslíkovi, kameramanům Česťovi Vitovskému a Michalovi Vojtovi.

sponzorům - Karlovi Nesvadbovi, Monče Rodaňové, Haně Maškové, M.B., Jirkovi Kupkovi, Laďovi Špringlovi, Miroslavu Hejlovi, Rudolfu Bahníkovi ml., Michalovi Skalickému, Monče Skalické

diskutujícím na vitarian.cz, freshness.cz, FB skupině "RAW FOOD CZ SK", mém blogu na iDnes.

UPOZORNĚNÍ !!!

Zatím zřejmě nefungují platby ze Slovenska (ČR bez problémů), vyčkejte dalších informací. Standa

tak chybička v platbách ze Slovenska odstraněna, již i odzkoušeno - vše funguje na obou březích Moravy :-)

Vážení, tímto vás zvu k pročtení mé knihy kterou na pokračování zveřejňuji na mém blogu :
http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/c/263757/7-podminek-pro-zdravi-s...

Komu se jednotlivé články líbí klikněte mi prosím pod nima na „Karmu“ - zvýší to jeho čtenost.
(případně pod článkem můžete i zvolit variantu „Doporučit“ pro zveřejnění na vašem FB)

Co se dotazů, připomínek a námitek týče – omlouvám se, není v mých možnostech chodit sem či každou vyřizovat jednotlivě.
Směřujte je prosím na mail kunc.standa@seznam.cz budou všechny zařazeny či zodpovězeny v druhé knize, kterou mám právě rozpracovanou.

Všechny zdraví Standa :-)

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test