Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

teplota >38 kazdy druhy den...detox?alebo sa nieco pokaslalo?

cawte fresshaci!
tak toto ma trapi
uz tak mesiac vykasliavam hlieny a teraz aj nadchu som dostal...
skoro kazdy druhy den mi vyskoci teplota nad 38°C tak okolo 10:00-11:00 a je az do noci a rano sa budim normal bez teploty
nemate niekto pls skusenost s tymto? dakujem...

Zobrazení: 45

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

AHoj, tak s teplotou zkušenosti nemám, nicméně já teprve teď, po cca 3/4 roce začínám vysmrkávat takové spousty hlenu (no někdy to i vykašlu), že tedy čumím.
Jak dlouho jsi na vita?
nooo tak vselijak dokopy to bude zajtra 5 mesiacov...ale rodicia sa o mna boja a trapia sa tak asi zacnem nieco varene pridavat...caka ma teraz aj maturita a prijimacky na VS tak musim to nejako poriesit...aj ja vykasliavam bud take belave alebo az do zelena....a uz dost dlho....
To vše co popisuješ jsou detoxikační příznaky, hleny tak jak popisuješ jsem také vykašlávala i konečně jsem měla v lednu horečky, což značí že si organizmus posiluje imunitu, hlavně na to nebrat žádnou chemii, organizmus se s tím musí vypořádat sám. Léčit jen přírodní cestou, čajíčky, šťávy, zdravá strava tj. bez bílé mouky, cukru, živočišných potravin. Tyto potraviny zanáší tělo plísněmi neboli houbami, tak dál od nich.Nyní před zkouškama se pozitivně nalaď nějakou relaxací, která ti vyhovuje pokud možno pravidelně i při potížích a ať Ti mamka uvaří něco zdravého. Nyní na jaře se tělo pročišťuje ještě intenzivěji, a proto doporučuji rozmixovat něco zeleného s vodou a jablky, třeba pampelišky a kopřivy nebo salát a špenát, jak to doporučuje green máma Boutenko .
Podle odborníků by detoxikace měla probíhat u Tebe ještě 1 rok a půl, neboj se, horečky vylež a nebo si udělej trojzábal proti horečce. To je plátno, ručník, deka. Plátno namoč do vody asi 25 C a od ramen po boky si ho dej na tělo a zabal se na 3/4 hod., pak po zábalu stále zůstat na lůžku. Pokud teplota neklesne po nějaké době zábal opakovat.
Ahojte,

Nemyslim si ze teplota nad 38 stupnov je znak detoxikacie. U detoxikacie je normalna mierne zvysena teplota ale nie po piatich mesiacoch takejto stravy a este u tak mladeho cloveka.A nad 38 to uz je horucka. Myslim ze to znaci skor nejaku chorobu.
Bolo by dobre dat si spravit aspon krvny obraz a uvidis ci to nieco ukaze. Doktorom nemusis hned povedat co ti je.
Na začátku čištění jsme měli s mužem i 40 horečky. A hleny vychrchláváme ještě i po 4 letech. Už teda míň jako v začátcích. To nás budilo i v noci a hrálo to všema barvama. Je pravda, že za těch téměř 50 let se toho nashromáždilo. Já teď mívám očisty, kdy přichází na řadu nemoci z dětství a někdy to není legrace. Pokud bys měl pocit, že očista probíhá moc rychle, stačí občas zařadit nějak lehce tepelně upravenou zeleninu - polívka, podušená zelenina..., a nebo to ustát. Taky ovoce je dost rychlej čistič. Se zeleninou je to pomalejší.
Dost dobrá mi připadá kniha od doktora - Robert S. Morse - Zázračná detoxikace. Tam jsou popsaný možný detoxikační projevy. A dobrý rady. Mě to vždycky uklidnilo, když jsem si přečetla, že je to jeden z možnejch detox. příznaků.
Ano Věro,při vegetarianské a veganské stravě se tak dobře nedetoxikuje jako při vita. Po 13 letech jsem konečně měla horečky a cítím se super. Jo před chvílí jsem shlédla na ČT1 Pod pokličkou speciál vegetariáni, zmiňovali se tam i o vita, Filip Říha by tam mohl zaagitovat ohledně pořadu na vitastravu jako to udělal Standa Kunc v Sabotáži:)
no tak já mívám taky něco podobnýho, když mám den, že požírám od rána do večera jenom ovoce tak k večeru obvykle mívám taky zvýšenou teplotu a škrábání v krku, ale zas na druhou stranu já mám jídlo tak půl na půl ovoce vs. vařené ( být jenom na syrovém to bych do měsica chcipnul hlady )
já si urychlila detox na Biostylu, kde jsem si koupila přípravky firmy Joalis... na mozek a plíce - tak nějak současně jsem do toho dostala i nějakou drobnou virozu, takže jsem se také nestačila divit, co jsem v těch plicích měla

trvalo to asi jen 14 dní, léky ješt doberu, ale už mám klid - no uvidím, jestli se ještě něco rozjede
teploty nikdy nemívám, maximálně 37,5 - ale jen zcela vyjímečně

jsem 8 let vegetariánkou a na vita jsem ne na 100 procent, ale moc mi to vyhovuje, jím vita jak jen mohu

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test