Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Napadlo mě, že by bylo možné uspořádat raw párty. Je známá věc, že popíjení zeleninových šťáv ve větším množství vyvolává euforii podobnou jako při popíjení alkoholu. Ten pocit štěstí a uvolnění je však mnohem lepší než při alkoholových účincích. Na vitapárty by stačily volné prostory, kvalitní odšťavňovač a spoustu zeleniny (hlavně mrkev). Co vy na to?

Zobrazení: 354

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

klobouček dolů :) vyčerpávající informace
Kdyb se párty konala v Brně, Znojmě nebo Třebíči, či kdekoliv mezi těmito městi, tak určitě dorazím. Je to super nápad!!

Ahoj, s kamaratom Elijahom robime v Prahe v stvrtok, 21.4. veceru - pravdepodobne salat. U neho doma. Ziadna extra party, pride zrejme par ludi, kto by sa rad stretol, napiste mi a dohodneme sa na presnom stretku :)

Predbezne to je o 6, byva niekde pri Andeli. Ciao

ve čtvrtek nemohu, ale určitě dejte jinak vědět!

libi se mi, že vita-párty se organizujou taky na www.couchsurfing.cz a na facebook samo....

ahoooj vera, příští měsíc mířím na půst za gabrielem cousensem, hurá...

Ahoj, můžeš to klidně hodit i do akcí, teď už se přídávají okamžitě :)

Ahoj, s přítelkyní plánujeme uspořádat v  Brně Raw Superfood smoothie párty někdy začátkem prosince prozatím u nás doma (max. 12 lidí) a v případě zájmu rádi zorganizujeme předvánoční big párty někde ve větších prostorách se neomezenou hojností čokolády, superfood a všeho co milujeme ;)

Co vy na to? - jaký by se vám hodil termín - víkend, nebo přes víkend?

Těším se na všechny z Brna i okolí.

No vzhledem k tomu, že bych do Brna s manželkou něco přes hodinu cestoval a v práci končím nejdříve ve tři odpoledne, tak za sebe bych jako optimum volil nějakou sobotu...

Taky bych řekl, že víkend by byl nejlepší :)

Ahoj, tak dávám termín v sobotu 17.12.2011 v Masarykově čtvrti u nás doma a můžeme si udělat předvánoční RAW chocolate večírek v Brně. Dřív to bohužel nejlze, jsem do té doby mimo čr. Navrhuji čas od 18:00. Napište kdo by dorazil, ať víme kolik a čeho připravit. Budeme rádi i za vaše vánoční a jiné dobroty ;o)

kdo nemá na zítřejší předvánoční sobotu večer zatím žádný program, je stále zván na naši raw chocolate párty...více v odkazu výše...

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test