Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou
Popisky:
Permalink Márty 8.květen.2010 v 10:51
Permalink justdvl 19.duben.2011 v 18:15 Ahoj, s kamaratom Elijahom robime v Prahe v stvrtok, 21.4. veceru - pravdepodobne salat. U neho doma. Ziadna extra party, pride zrejme par ludi, kto by sa rad stretol, napiste mi a dohodneme sa na presnom stretku :)
Predbezne to je o 6, byva niekde pri Andeli. Ciao
Permalink vera 19.duben.2011 v 20:16 ve čtvrtek nemohu, ale určitě dejte jinak vědět!
libi se mi, že vita-párty se organizujou taky na www.couchsurfing.cz a na facebook samo....
ahoooj vera, příští měsíc mířím na půst za gabrielem cousensem, hurá...
Permalink Jirka 19.duben.2011 v 22:13
Permalink Jan 1.listopad.2011 v 5:54 Ahoj, s přítelkyní plánujeme uspořádat v Brně Raw Superfood smoothie párty někdy začátkem prosince prozatím u nás doma (max. 12 lidí) a v případě zájmu rádi zorganizujeme předvánoční big párty někde ve větších prostorách se neomezenou hojností čokolády, superfood a všeho co milujeme ;)
Co vy na to? - jaký by se vám hodil termín - víkend, nebo přes víkend?
Těším se na všechny z Brna i okolí.
Permalink jindra 18.listopad.2011 v 20:33 No vzhledem k tomu, že bych do Brna s manželkou něco přes hodinu cestoval a v práci končím nejdříve ve tři odpoledne, tak za sebe bych jako optimum volil nějakou sobotu...
Permalink Jan 20.listopad.2011 v 10:08 Ahoj, tak dávám termín v sobotu 17.12.2011 v Masarykově čtvrti u nás doma a můžeme si udělat předvánoční RAW chocolate večírek v Brně. Dřív to bohužel nejlze, jsem do té doby mimo čr. Navrhuji čas od 18:00. Napište kdo by dorazil, ať víme kolik a čeho připravit. Budeme rádi i za vaše vánoční a jiné dobroty ;o)
Permalink Jan 26.listopad.2011 v 3:18 založena akce: http://www.freshness.cz/events/raw-chocolate-ve-ek-v-brn
Permalink Jan 16.prosinec.2011 v 15:24 kdo nemá na zítřejší předvánoční sobotu večer zatím žádný program, je stále zván na naši raw chocolate párty...více v odkazu výše...
© 2012 Created by Jan.