Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Mili pratele :) Zase se s vami musim poradit..Byla jsem dnes na kontrole u zubarky a ta mi s mou ulevou rekla, ze nemam zadny kaz. Jupiii, predpokladam, ze je to tim, ze nejim zadna sladidke..a vubec jidlo slazene. Kdyz mam chut na sladke dam si ovoce..Ehm, zpatky k tematu :) Zajimalo, co si myslite o vymene amalgamovych vyplni..vim, ze jsou skodlive, ale moje zubarka mi potvrdila, ze ty moje nejsou poskozene a ze je neni potreba vymenit..nevim, jestli do toho jit i z duvodu toho, ze nepouziva ty specialni merice na toxicitu apod..Nevim, co delat..Neprosel jste si tim uz nekdo?

Dikes,
Terda :)

Zobrazení: 315

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj všici,
jsem na vita stravě, stále poctivěji, od března a teď, druhý týden se mi začaly ozývat takové bloudivé zubní bolesti. Mám pocit, že to vyvolává spíš něco slaného (ono mě to k tomu nesolení dokope :D) než sladké - ovoce a ovocné šťávy. No a taky, když hodně koušu ty saláty :D. Zatím to vždycky po chvíli odezní, není to strašné, tak čekám a doufám, že je to projev detoxikace. Možná, že je to i projev toho, že nemůžu něco v životě zrovna skousnout :). Zuby jsem měla dost špatné, teď delší dobu nemám žádnou amalgamovou plombu, zato hodně korunek (porcelán na kovové kostře - zubaři tomu říkají porcelánové). Mám výborného zubaře na tyhle práce, tak mi dal zoubky docela do pořádku. Jsem na rozpacích. Přece jen, nemohou ovocné šťávy naleptávat zubní sklovinu? Zase na druhé straně věřím, že je to proces hojení a budu-li trpělivá, zlepší se to.
Ahoj,
zoubky bolí a bolí, stále častěji. Už je to nepříjemné. Jeden se trochu viklá. Chystám se navštívit zubaře. To co jsem si tady přečetla o jedech v kořenových kanálcích, mě docela zneklidnilo. Mrtvých zubů mám docela dost. To si je mám nechat všechny vytrhat? I s těmi drahými korunkami na nich? Nebo doufat, že když u raw stravy vytrvám, že se to zlepší? Nebo k tomu ještě něco léčivého přidat? Opravdu nevím.
Tak dnes na mě jeden zub vyplivl kousek kovové plomby. Takže mě vlastně asi zlobí ty tři zuby, jak jsem zkoumala, ve kterých ještě amalgamovou plombu mám. Zatím se to nějak usadilo, ale zubaře navštívím. Hřebíček cucám po každém jídle.

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test