Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,máte někdo zkušenosti s wheatgrass džusy čerstvě lisovanými?jak to chutná a jestli se opravdu člověk cítí tak dobře,jak říkají v dokumentech?děkuju

Zobrazení: 741

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

celé som si to tu prečítal, znie to veľmi dobre ale chcel by som sa spýtať či sa to dá "odšťaviť" aj nejakým iným spôsobom ako prístrojmi spomínanými na začiatku... tie si teraz nemôžem dovoliť a tento zázrak by som chcel vyskúšať skôr ako si našetrím
staci obycejny mixer..taky nemas?
Ann Wigmorova pouzivala mlynek na maso..muzes zkusit,ja to nezkousel..melo by to fungovat...
pak uz jen prirodni juicer..zuby:)...zbytky plivat.
Výborný odšťavovač na zelené za super cenu je Healthy Juicer:o)
http://www.odstavovace-fresh.sk/odstavovace/domace/healthyjuicer
vďaka za rady, mixér mám :-D a o tom ručnom odšťavovači pouvažujem, celkom sa mi to páči :-) zvlášť sa mi páči aký je univerzálny, že sa na nom dá odšťaviť skoro všetko :-D či ako to s ním je? :-)
tomu never..je to jen na zelene,a tak pomerance..mrkev,jablka,to nejde.polezou z toho kousky a hodne malo stavy.
ale na wheatgrass nenajdes nic lepsiho.
No třeba hroznové víno, nebo mandarinky jsem zkoušel a v pohodě ;)
Mne krásne odšťavil aj jablká:-)
tos tam nemela kousky?co z toho vylezlo?
Krásna, číra šťava:-) Lepšiu som ešte nepila.
Jablká musia byť pevné a šťavnaté, najviac mi vyhovuje odroda Fuji.
no nevim nevim...ja jsem mival angela,tak bych asi s kvalitou odpadu nebyl moc happy..u angela Ti z toho vyleze gumova zvejkacka:)..a z 4 kg melouna polevkova lzice suche drte..
Ahoj objevila jsem super vec na youtube. Green juice jde i s blenderem, kdyz se to pak prothane paint strainer [sitkou] z nylonu.... Skvele, nemam tu totiz svoje odstavnovaci delo.

Vojto, nejak mi nejde dohromady green juice a ovoce...... jakoby mne ovoce okyselovalo.... Davam zatim na zahrati 1 shot denne, rano.

Planuju tridenni fast jen na zelenem, pro zacatek.
ovoce neni moc zasadite,pokud ano,tak jen trosku,a tak to chce hodne zeleneho.ak poznas ze Te okyseluje?ja to pozoruju na papirku,pokud jim hodne zeleneho,je zeleny,pokud uberu,a jsem jen na ovoci,a nedam shota,tak zacina zelena pomalu svetlat.
co je pecka jsou Phour salts od doktora Younga,uzasne to alkalizuje telo,ale je to hodne drahy..ted jsem si to jeste dopral,priste radsi koupim jedlou sodu:)

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test