Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,máte někdo zkušenosti s wheatgrass džusy čerstvě lisovanými?jak to chutná a jestli se opravdu člověk cítí tak dobře,jak říkají v dokumentech?děkuju

Zobrazení: 144

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Diky za rady Vlado, poresim ty podtacky, odstavnovac a dam se do toho :-)
Vlado,zajimalo by me jak jsi pestoval ten ozim z country life..dostal jsem kilco,tak jsem to vypestoval,a dostal jsem z toho kilo obili..moc nechapu jak jsi mohl udelat 60 shotu..mohl bys strucne poslat jak to pestujes?kolik zrni na truhlik,jak zalejvas,jak macis zrni,jak to prikryvas?jinak nevim jak to mozny udelat takovou vyteznost,mit 3x vic stavy.diky moc
To bude tou hlínou ze Soběslavi :-)
Ahojte, tak jsem se konečně pustil do pěstovaní a čekám na první výsledky :-) Udělal jsem asi pár chyb, ale něco se přeci jen povede, i když výnos by mohl být lepší. Popíšu co jsem udělal nejspíš nesprávně a čeho se příště vyvaruju. Takže zaprvé jsem dal asi zbytečně moc hlíny, ve videiích ohledně wheatgassu jsem se pak dozvěděl, že lidi dávají tak kolem 1 ač 1,5 cm. Za druhé jsem mohl zasít trochu víc nahusto, opět jsem si následně všiml ve videích, že někteří pokrývají zrnem tak, že téměř není vidět hlína. Za třetí jsem truhlíky nezakryl navlhčenými novinami, takže zrno nemělo zpočátku tmu ani potřebné vlhké klíma. Za čtvrté jsem zpočátku jen kropil, takže části zaseté úrody zaschly klíčky. Zrno mělo trošku sucho :-) Mám ty truhlíky trochu prořídlé, ale ono se to ještě se vzrůstem zahustí. To by člověk neřek kolik je možné udělat chyb, když do toho jde člověk po hlavě jen s pár informacemi. Každopádne namáčení a předklíčením proběhlo myslím dobře. Máčení 12 hod, předkličování 36hod (možná mohlo být míň). Těším se na první shoty. Wheatgrassu zdar :-)
Ahojky, moc rada bych zacatkem pristiho roku do Tree of Life centra Gabriela Cousense. na green fast retreat. Najdu partaka na cestu? Sama do Arizony jet nechci, nemam ridicak a z letiste se do prirodniho centra nikdo nedostane..... kdyztak mi poradte, kam umistit inzerat.... zdravim srdecne, vera

http://www.vegusjuices.com/

a nemusim nic pestovat..... huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test