Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,máte někdo zkušenosti s wheatgrass džusy čerstvě lisovanými?jak to chutná a jestli se opravdu člověk cítí tak dobře,jak říkají v dokumentech?děkuju

Zobrazení: 698

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ano, Super, gratuluju.. a teď se pojďme podívat tváří v tvář číslům.. Tvrdíš mi že preferuješ extrakt od nějaké společnosti, byť by byla certifikovaná až to výše Empire state, která po tobě chce něco málo k 1000 czk za pulkilo jejich extraktu z jecmene, kterej je navic chuťově mrtvej.. ( z vlastní zkušenosti. Mnoho těchto extraktů jsem degustoval..) oproti tomu si sama doma vlastní ječmen vypěstovat s pořizovací cenou cca 100 kč/kg? (80 truhlík, dvacka semínka..) hmm rozhodnutí je na jednom každém z nás, ale já si osobně pěstování vlastního ječmene či pšenice užívám.. a chutnaj super.. výborně sladké, čerstvé.. labuž!

nooo ja som brala jacmen a myslim,ze mi celkom pomahal na travenie..rano nalacno vzpit pohar vodz s lyzicou jacmena

Ano, i toto funguje, ale pro nejlepší využití je nejlepčí nechat no trochu naklíčit, aby získal chlorofyl atd.. jak to bylo probíráno v předchozí diskusi. Sehnat bio ječmen bezpluchý, tady ten ze kterého je oboxována slupka je prakticky jednoduché, mají ho v country life ale ten nevyklíčí ani v kostele na svěcené vodě. Ten který jsem zmiňoval já je klíčící a díky použití zeminy atd má další vitamíny minerály atd i z ní.. Plus samozřejmě zmiňovaný chlorofyl a všeobecně: jedná se o zásadité pití, oproti v zásadě všemu co člověk pije jinak. Ve všem ostatním je často radikální převaha kyselin.

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test