ahojte :), verim, ze nevadi, ze zakladam novu diskusiu, ale velmi este neviem, ako to tu chodi...
rada by som Vas tymto poprosila o radu, o zdielanie vasich skusenosti.
ide o to, ze cca 2 mesiace sa snazim zdravsie zit, pre mna to znamena zatial ovocie doobeda, ovocie a zelenina na veceru ale obed este vareny, pripadne salat so syrom no a zacala som sa strasne, ale strasne zapachajuco potit. viem, ze to moze byt aj jeden z priznakov detoxu, ale na moj vkus to trva uz poriadne dlho, obtazuje to zivot moj aj zivot ludi okolo mna, uz sa pomaly aj hanbim k niekomu priblizit, aby ten smrad nezacitil. doteraz som nechcela pouzivat ani prirodny deodorant, reku nech to co najskor odide, ale priatel ma uz prosi, aby som ho pouzivala, lebo sa to neda vydrzat :(
chcela som Vas poprosit aby ste sa so mnou podelili o svoje skusenosti, ci ste tiez nieco taketo zazivali a kedy ste potom smrdiet prestali. ja viem, ze rychlejsie by som sa toho pravdepodobne zbavila, keby ze som cisto na prirodnej strave, ale to si nechavam na obdobie, kym sa otepli, zatial budem rada, kym sa mi budu darit tie ranajky a vecere.
vopred velka vdaka za vsetky vase nazory a rady. zuzana