Freshness.cz

Ovoce, zelenina a svěží lifestyle s živou - nevařenou (raw) stravou

Drazí a milí,

jak už tomu v našich řadách bývá zvykem, plodné nápady se rodí jako houby po dešti a když se do nich navíc vstříkne koňská dávka týmového ducha, vznikají velmi zajímavé věci. Díky nápadu Káti jsme se rozhodli podniknout ve dnech 20.-26.7. hromadný šťávový "pustík". Toto diskuzní vlákno bude sloužit pro morální podporu, sdílení pocitů, nápadů, ovocných a zeleninových drinků atd. pro tuto událost a věříme, že se stane základním kamenem pro podobné "výzvy" i v budoucnu.

Pojďme si z pročišťování těla udělat radost a zábavu! :) Pokud se k nám budete chtít přidat, jste srdečně vítáni! Tato událost zná jen vítězů, nikdo nemůže prohrát... náš cíl je 7 dní pouze na ovocných/zeleninových šťavách, nicméně i jeden den může být pro někoho skvělá zkušenost. Bez dogmat, bez zázračných očekávání... pojďme si to užít :)

Nechť se odšťavňovače činí...

Zobrazení: 22

Odpovědi do této diskuse

Já se na vás tak těším :)) A na džusy takyy, povezu velkou várku pomerančů :)), tak si dáme do nosu :)
Bože já vás zbožňuju ! Míšo, lépe jsi to popsat nemohl, přidejte se všichni, bude to euforický let :-) Pomerančová Verunko, chci tě tu už mít !!!!!!
jak krasne to slovo " pomeranc" .)
To je ale náhoda, zrovna zítra mi dorazí dom odšťavňovač a citrusovač ;) Nevím, jak dlouho si to dám, každopádně začnu s Vámi..
Miro, to je super! Vítej v týmu kamaráde a těšme se společně na lahodné šťávičky :))
To je tedy "náhoda". Já začala dnes s tím, že vydržím do středečního novoluní. Ovšem společný šťávový půstík zní tak báječně a lákavě, že si ho protáhnu do 26.7., pokud vše dobře půjde. Super nápad. Díky , Káťo :-)
To mám moc radost Renčo... začíná se nám to příjemně nabalovat... uvidíme, jak velkou partu vytvoříme a kam nás to všechny posune... Těšme se na to :)
Ahoj vsichni, musi byt neco ve vzduchu, taky jsem dneska zacala, do pristiho tydne. Takze se k vam pridam od pondelka do stredy.

Dneska jsem mela melounovou stavu rano - odkrojit jen tenounkou tmave zelenou cast a jionak odstavit i kurku, tim se snizi pomer cukru ve stave a neudela to s hladinou cukru v krvi az takovy kotrmelec.

Obed pres litr - rapikaty celer, okurka, petrzel, tmave zeleny salat a jablko. Zing!

Odpoledne jsem podlehla a udelala koktejl z bananu, cerneho rybizu a mrazenych malin - naproste blaho.

Vecer bude zelena stava - okurka, mata, ananas a mangold. Uz se tesim.

Na zdravi a do dna, pratele!
Úžasný, miluju tyhle maskované náhody! :) Jejich problém je v tom, že když je člověk dostatečně dlouho na vita, jejich maskovací schopnosti značně ochabují :) Těším se moc Blani, že to potáhneme zkraje i společně s Tebou, to je veliká čest!
Pokud máte nějaké své šťávové oblíbence, podělte se o ně prosím ještě než odstartujeme, ať můžeme zavčas nakoupit konkrétní suroviny a užít si vaše šťavnaté favority spolu s Vámi :) Bude to jízda přátelé...
moje oblubene trojkombo: mrkva, cvikla, zeler
hehe jdu do toho taky... uz se na to mooc tesim. do nedele zatim mam v planu sporadat 2 melouny kazdy den + normal stravu .)

Partneři

© 2012   Created by Jan.

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby

test